Helsinki Winter Graffiti 2015

salmianGraffiti

pedo

Kalasatamassa järjestettiin jälleen kerran mittelöt, joissa selvitettiin kuka on mestaritasoa vuonna 2015. Helsinki Winter Graffitin perusideana on maalata tietyssä ennalta määrätyssä ajassa sovituilla maalimäärillä. Oman haasteen tuo vielä paikan päällä arvottu sana. Voittaja selviää Facebook-tykkäyksien mukaan. Vuoden 2015 selkeä voittaja on teos nimeltä “Pedo”.

Helsinki Winter Graffiti on maalareiden itsensä järjestämä ja sillä ei ole virallista järjestäjää. Käytännössä voittaessaan mittelöt, joutuu järjestämään ensi vuoden tapahtuman.

Supafly Katutaidetoimisto kokee omaehtoiset maalaustapahtumat mahtavina. Tunnelma on ollut tapahtumissa rento, toisia kannustava ja taidokkaita maalauksia on syntynyt. Omaehtoisten tapahtumien innoittamina olemme päättäneet kokeilla vuonna 2015 omaehtoisten maalaustapahtumien tukemista pohjamaaleilla ja talkooruuan järjestelyillä. Pohjamaalien tarjoaminen auttaa tekemään isoja kokonaisuuksia ja maalareiden kustantaessa omat maalit, on pienikin tuki tarpeen. Lisätietoa maalaustuesta.

[flickr_set id=”72157651248731855″ no_pages=”false”]