Katutaidevaunu on maalattava peräkärry, joka liikkuu paikasta toiseen. Tapahtumien ulkopuolella se on vapaasti maalattavissa. Vaunu on tarkoitettu eri kaupunginosatapahtumiin yhdistyksille ja nuorten vapaille toimintaryhmille.

Aukioloajat: 24/7, vaunu liikkuu tapahtumasta toiseen keväästä syksyyn ja muutoin se on parkkeerattuna eri puolilla Helsingin kaupunkia.

Siirtoajat: Vaunun siirrot pyritään tekemään aamuisin tai myöhään illalla riippuen tulevista tapahtumista ja niihin liittyvistä aikatauluista. Tarkemmat siirtoajat voit tarkistaa joko suoraan katutaidetoimistolta soittamalla tai seuraamalla Supaflynet Twitteriä.

Pinta: Lujitemuovi
Sivujen leveys: 5.10 m
Korkeus: 2.1 m
Päätyjen leveys: 2.1 m

Spraypullokeräys: Tapahtumien aikaan on, muina aikoina omatoimisesti
Metallin keräys: Tapahtumien aikaan on, muina aikoina omatoimisesti
Sekajätekeräys: Tapahtumien aikaan on, muina aikoina omatoimisesti

Erityistä huomioitavaa: Vaunua pidetään julkisilla paikoilla jolloin on huomioitava ympäristö. Päihteetön tila. Ei tupakkia, ei kirkasta eikä mietoa eikä muutakaan. Tilaa “muutamalle maalaukselle”.

Kohdetta kuratoi ja hallinnoi: Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus – Katutaidetoimisto Supafly

Varaukset
Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia. Vaunun käyttö ratkaistaan tapauskohtaisesti mm. tarpeen ja vaikuttavuuden kannalta.

Mahdollisista luvista, säilytyksestä sekä kaikista kuluista kuten maalit ja mahdolliset maalareiden palkkiot vastaa tapahtuman järjestäjä. Toistaiseksi Supafly vastaa vaunun siirtämisestä.  Vaunua voi tiedustella Supafly-katutaidetoimistolta.

Vaunun sijainti – Live! – GPS-seuranta

Vaunuun on asennettu reaaliaikainen GPS-seuranta ja sijainnin voi tarkistaa reaaliaikaisesti supaflyn sivuilta.

//
Mobile GPS Tracking powered by LocationOf.com

Katutaidevaunun varaustiedot Ical muodossa.

[flickr_set id=”72157641261379375″]